02 Apr

Iznajmljivanje kombija sa vozacem

Iznajmljivanje kombija sa vozacem je opcija koju nudimo zainteresovanim fizičkim i pravnim licima u poludnevnom i dnevnom angažmanu već prema potrebi. Ova usluga se može dogovoriti i za višednevno iznajmljivanje ili povremeno angažovanje u kom slučaju nudimo posebne pogodnosti i povoljne cene iznajmljivanja kombija. Zbog specifičnosti same usluge radi rezervisanja termina vozila i vozača potrebno je da se javite nekoliko dana unapred.

Iznajmljivanje kombija sa vozacem

Iznajmljivanje kombija, uslovi angažmana
Za iznajmljivanje kombi vozila napominjemo da našim vozilima upravljaju isključivo naši vozači. Cena iznajmljivanja kombija sa vozačem se dogovara za svako angažovanje a na sajtu možete pogledati informativne cene kombi prevoza.
Naša kombi vozila bezbedna su i pouzdana, opremljena najsavremenijom pratećom opremom koja je neophodna za efikasan transport vaših stvari. Naše profesionalne vozače odlikuje brzina, spretnost, a pre svega veliko iskustvo stečeno u dugogodišnjem radu. Naša kombi vozila možete iskoristiti za selidbe i prevoz, transport robe i slično. Iznajmljivanje kombija vršimo po najpristupačnijim cenama i u cenu su uračunati svi dodatni putni troškovi.

Iznajmljivanje kombija sa vozacem

Iznajmljivanje kombija sa vozacem se najviše koristi u sličaju kada želite samostalno da organizujete selidbe.
Ne oklevajte, pozovite nas za iznajmljivanje kombija ili iznajmljivanje kamiona. Naše iskustvo u poslovima kombi prevoza će vam svako biti od značaja.
U većini slučajeva kada su u pitanju selidbe, a kada možete samostalno da ih organizujete, jedini problem je kako obezbediti prevoz. Evo ni to sada nije problem, mi vam nudimo uslugu iznajmljivanje kombija sa vozačem.

Call Now Button
MENU