02 Apr

Pakovanje robe za prevoz kombijem

Kada je u pitanju prevoz robe, pravilno zapakovane stvari su više od pola obavljenog posla. Takođe možemo reći da je to možda i glavni deo posla. Jer dobro spakovana roba ili stvari su zaštićene i bezbedne prilikom transporta i istovremeno je njima lakše upravljati tokom čitavog ovog procesa.
Pakovanje robe je najdugotrajniji i najteži deo posla, sa tim će se složiti svi oni koji su ikada nesto prevozili.
Ono sto je najbitnije da robu koju prevozite razvrstate na lmljivu i ne lomljivu.
Oprema za pakovanje
Oprema za pakovanje za prevoz robe treba da bude kvalitetna, dugotrajna i da garantuje bezbednost transporta vaše imovine.
Kutije za pakovanje, trake i folije omogućavaju da sve vaše stvari bezbedno zapakujete i time zaštitite prilikom transporta.
Osetljivu robu zastitite uz pomoć puc puc folije, koja je neprevaziđena u pružanju sigurnosti za ove stvari.

pakovanje robe

Puc puc folija sastoji se iz mehurića vazduha između slojeva polietilenskog filma.
Prvenstvena upotreba je zaštita lomljivih proizvoda prilikom transporta.
Ova folija štiti proizvod od grebanja, lomljenja i vlage, teško se cepa i može da se reciklira. Najčešće se koristi za zaštitu nameštaja, stakla, keramike, električnih uređaja i mnogih drugih proizvoda.

Kartonske kutije koje sluze za pakovanje


Kartonske kutije imaju sve veću primenu u svakodnevnom životu. Koriste se u mnogim prilikama. Neophodne su prilikom pakovanja robe tokom transporta.
Naša ideja jeste da vam uštedimo vreme koje gubite tokom transporta robe. Za najbolje organizovano pakovanje iskoristite  kartonske kutije za transport.
Da bi imali najbolju moguću zaštitu robe prilikom transporta mora se obratiti pažnja na najvažnije pravilo kod pakovanja u kartonske kutije. Osnovno pravilo je da lomljiva i teška roba pakuje se u što manje i deblje kartonske kutije. Ukoliko je roba lomljiva mora se dodatno zaštititi materijalima za zaštitu prilikom transporta, pucketavom folijom, omotnim papirom, dvoslojnim kartonom, sundjerima ili stiroporom. Kod nelomljive i lake robe može se vršiti pakovanje u kutije većih dimenzija i izradjenih od manje slojeva kartona .
Naša je preporuka da se uvek biraju što je moguće manje kartonske kutije koliko to dimenzije robe dozvoljavaju. Put robe u kartosnkim kutijama od mesta pakovanja do mesta raspakivanje često ima potrebe da se više puta sa pakovanjem manipuliše prilokom transporta i tada prevelike i preteške kutije mogu biti ozbiljno oštećene, samim tim i upakovana roba.

Call Now Button
MENU