02 Apr

Selidbe firmi Beograd i Srbija-kombi prevoz

Selidbe firmi mogu biti veoma kompleksan i dugotrajan proces. Ukoliko želite da selidba vaše firme prođe glatko, u kratkom roku i uz maksimalnu uštedu, na pravom ste mestu. Kombi prevoz Jovanović organizuje selidbe firmi u Beogradu ali i po celoj zemlji po najpovoljnijim cenama.

selidbe firmi

Proširujete svoj biznis, zaposlili ste dodatnu radnu snagi i prostor u kome ste do sada radili vam je odjednom mali. Sama pomisao na to da morate da selite kompletnu dokumentaciju, opremu i kancelarijski materijal vas čini nervoznim. Selidbe firmi oguće su bez i najmanje doze stresa.
Budući da smo porodična firma, verujemo da dogovor kuću gradi te zato volimo da se lično sretnemo sa vama i isplaniramo detaljno transport.
selidbe firmiMnoge firme imaju specifične zahteve zbog prevoza delikatne, lomljive opreme, tehnike ili nekih kabastih stvari. Sa nama su vaše stvari savršeno bezbedne.
Osetljiva oprema poput kompjutera, druge softverske opreme, krhkog nameštaja od stakla ili drugih dragocenosti (slike i umetnička dela) tretira se s posebnom pažnjom i načinom pakovanja kako bi u neizmenjenom stanju i u tačno dogovoreno vreme dospeli na željenu adresu.
Stvari se dodatno obezbeđuju samim načinom pakovanja, načinom utovara a tokom transporta stvari su dodatno obezbeđenje i uvezane, ali i pod budnim okom naših radnika.

Javite nam se već danas i proverite zašto smo najbolji!

Call Now Button
MENU